Vores ultimative drøm (lige nu) er at bygge en glasdome inspireret af et norsk par, og bygge et Cob-hus indvendigt. Der er fire overordnede grunde til drømmen:
1: Domer er smukke
2: Tanken om sydhavsklima i haven 9 måneder om året er ret tiltalende
3: Cob, som er vores drømme byggemateriale, egner sig ikke ret godt til dansk klima, da det ikke har isolering, men er masseopvarmning, hvor solen varmen massen op om dagen, som så afgives til rummene om natten. Super godt i varme lande, skidt i Danmark…
4: Nå ja og så kunnne vi bygge en glasdome på en måned og derefter bygge indendørs de næste 2-4 år… (ret smart)

Desværre er der bare også en udfordring, og det er prisen… En glasdome i den størrelse vi ønsker koster ca. 1.5 mio. kroner…

Men lige nu er jeg i kontakt med arkitekten bag “Dome of Visions” som er et domeprojekt der har været udstillet i Stockholm, København og lige nu Aarhus – så lige nu er drømmen at vi sammen kan skabe et økonomisk overkommeligt domekoncept, som vi måske endda kunnne sælge til andre efterfølgende…!